KASBAH HOTEL CHERGUI



Hotel                 


El Chergui Kasbah Hotel és un hotel de nova construcció amb una categoria de 4 estrelles, situat al Marroc, en una zona molt tranquil•la als afores de Arfoud, a 60km de l’Erg Chebbi, situat entre els paratges on es concentren les dunes més grans i espectaculars del país.

L’Hotel s’ha edificat sobre una superfície de 25.000 m2, envoltada de grans extensions de terreny, prop de palmerars i vegetació abundant, i en la seva construcció s’han emprat les tècniques típiques de la zona, sense renunciar a cap mena de confort y luxe propi d’un hotel occidental.

HabitacionsL’Hotel consta de 100 habitacions, de les quals 4 són de categoria “suite reial”, amb una superfície de 80m2 cadascuna; 4 més són de categoria “suite junior” amb una superfície de 60m2 cadascuna, i les altres 92 habitacions són de categoria “estàndard”, amb una superfície de 40m2 cadascuna. Totes les habitacions disposen d’aire condicionat, TV, minibar i telèfon.

L’Hotel també disposa de piscina, hammam, SPA amb cabines de massatge, restaurant amb bufet interior y exterior, y amb cuina típica marroquina i europea. Piscina A més, l’Hotel disposa de nombroses sales multifuncionals, totes elles amb decoració pròpia de la zona.

L’Hotel disposa d’un important equip de professionals a la seva disposició, amb gran experiència en el sector, tots ells amb una àmplia experiència en viatges organitzats amb grups, dins l’àmbit marroquí i africà.

Viatges organitzatsA més, l’Hotel mateix pot proporcionar als seus clients viatges organitzats per passar nits al desert, visitar poblats nòmades i llogar “quads” o vehicles 4x4 amb guies autòctons.

És per això que podem oferir el grau d’aventura o de relaxació que cada client demani.





Contacter : KASBAH HOTEL CHERGUI

Les champs marqués avec une étoile (*) sont obligatoires!






NB : Votre numéro whatsapp est obligatoire !!